Modalitati de plata acceptate

Comanda rapid produsele tale favorite si alege modalitatea de plata care ti se potriveste.

Achitarea produselor se poate face:

Numerar in momentul achizitiei din showroom
Ramburs, cu numerar, catre agentul de curierat care efectueaza livrarea;
• Online, cu card bancar VISA sau Mastercard.
• Online, in rate fara dobanda cu card bancar. Bancile partenere pentru plata in rate sunt: Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank.

Despre plata online cu cardul

Plata online se poate efectua cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA si MASTERCARD.
Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor,
Race Kids foloseste platforma Netopia, prin solutia integrata mobilPay.La plasarea comenzii pe site-ul nostru, selecteaza metoda de plata Online cu cardul si la final vei fi redirectionat catre pagina de plata.Pentru finalizarea tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platforma Netopia – mobilPay.

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata Netopia – mobilPay. Race Kids nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.

  •    NOU!!! Acum poti achita cumparaturile si in 3, 6 sau 9 rate fara dobanda! Bancile partenere pentru plata in rate sunt: Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank.