De ce sa alegi o suzeta Difrax pentru bebelusul tau?

De ce să-i oferi bebelușului tău o suzetă?

În primele luni de viață, bebelușii au reflexe de supt foarte puternice. Nevoia lor de a fi alăptați este complet naturală. La urma urmei, alăptarea este cea care eliberează laptele mamei din sân. Astfel, bebelușul vă controlează producția de lapte și, prin urmare, propria nutriție. Suzeta are un efect calmant asupra bebelușilor, ameliorează nevoia continua de a suge și îi face să se simtă în siguranță. Mai mult, suzeta este mai ușoară pentru dinți și mai igienică decât suptul degetului mare.
Iubite și populare în întreaga lume, suzetele Difrax pot fi recunoscute prin scutul în formă de fluture și design-urile la modă. Împreună cu o echipă de experți medicali, Difrax a dezvoltat suzete în 5 dimensiuni: nou-născut/newborn (pot fi folosite inclusiv de bebelușii născuți prematur), 0-6 luni, 6+ luni, 12+ luni și 18+ luni. Scutul crește simultan cu forma și dimensiunea feței bebelușului, iar părțile de aspirare (duza) devin mai mari și mai ferme pentru a se potrivi reflexelor de supt, pe măsură ce maxilarele bebelușului devin mai puternice.

 

De ce să alegi o suzetă Difrax?

✓Suzetele Difrax țin pasul cu dezvoltarea bebelușului
Suptul suzetei are un efect calmant asupra bebelușilor. Îi face să se simtă în siguranță. Suzetele Difrax vin într-o gamă de modele și dimensiuni pentru a se potrivi fiecărei etape a dezvoltării bebelușului, de la nou-născut până la copil mic. Deci, copilul tău va avea întotdeauna o suzetă care să se potrivească creșterii sale.

✓Forma rotundă a tetinei
Suzeta naturală este în formă de mamelon și este simetrică. Acest lucru face că suzeta să fie acceptată cu ușurință de bebelușul tău. Totodată, forma tetinei stimulează dezvoltarea musculaturii masticatorii și a limbii.

✓Forma de fluture
Forma de fluture a suzetei lasă nasul liber al bebelușului, pentru a respira liber și ușor. Găurile de aer din scutul în formă de fluture permit un flux suplimentar de aer și previn iritarea pielii. Suzetele Difrax au fost dezvoltate în colaborare cu medicii stomatologi, pentru a garanta utilizarea lor în siguranță.

✓Gama diversificată

Difrax vine în ajutorul părinților și al bebelușilor cu o gama destul de mare de suzete, împărțită în 4 colecții:

-colecția PURE pentru micii fashionisti; suzetele din această colecție au culori pastelate și naturale.

Suzete Pure Natural 6+ luni


-colecția I LOVE (mama/papa) e reprezentantă de simpaticile suzete cu inimioare

Suzete natural I Love Mama Difrax


-colecția GLOW IN THE DARK e alcătuită din suzetele ale căror centru strălucesc în întuneric, fiind ușor de găsit pe timpul nopții

Suzete noapte Glow in the dark Natural Difrax

-colecția NATURAL pentru cei mai simpatici bebeluși; suzetele din această colecție sunt reprezentante de culori și imprimeuri vesele.

Suzete Natural 0-6 luni

Tu ce model alegi?


Sfaturi:
Suzetele Difrax respectă în mod natural cerințele europene de siguranță, dar pentru că nu putem niciodată sublinia suficient siguranța, iată câteva sfaturi pentru a utiliza suzeta bebelușului cât mai sigur posibil.


• Verificați întotdeauna suzeta înainte să o dați bebelușului, căutând pete slabe, cum ar fi fisuri sau urme de mușcături. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este de a trage cu putere de tetină.
• Curățați regulat suzeta, de exemplu cu șervețele pentru suzetă Difrax, oul de sterilizare sau sterilizatorul cu microunde Difrax.
• Înlocuiți suzeta la fiecare 6 săptămâni sau dacă începe să prezinte semne de uzură.
• Folosiți o suzetă cu un șnur? Asigurați-vă că șnurul este mai mic de 22 cm și nu atârnați niciodată șnurul suzetei de gâtul bebelușului.
• Bebelușul tău începe să-și muște suzeta? Este timpul să treceți de la suzetă la un inel de dinți sau o jucărie de dinți.

Pentru modele accesati: https://racekids.ro/magazin/hranire/suzete/inele-dentitie/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Need Help? Chat with us